Junnuliigan ilmoittautumislomake

24.04.2017 10:22

Hei ja hyvää alkavaa kesäkautta!

 




Kesän Suur-Savon Sähkön Junnuliigan ilmoittautumislinkki on nyt valmis. Se löytyy osoitteesta: https://goo.gl/gPbmjV

 

Käykää ilmoittamassa joukkueenne sitä kautta ja toivon, että olette realistisia joukkueidenne pelaajamäärien suhteen. Liian isoissa joukkueissa peliaikaa tulee liian vähän ja liian pienillä joukkueilla joudutaan luovuttamaan otteluita sairauksien tai muiden syiden takia.

 

Kausi alkaa 6.5. ja kevätkausi päättyy Mikkeli Turnaukseen mennessä. Syyskausi alkaa heinä – elokuun vaihteessa. Tapahtumia/joukkue on vanhaan malliin kymmenen, eli 5 + 5.

 

Kevätkauden (alustavat) päivät: 6.5., 20.5., 27.5., 12./14.6., 26./28.6.

 

Syyskauden (alustavat) päivät: 31.7./2.8., 14./16.8., 26.8., 9.9., 23.9

 

Kouluaikoina pelit pelataan lauantaisin (tai sunnuntaisin) ja loma-aikoina maanantaisin tai keskiviikkoisin. Jos haluatte ja pystytte järjestämään turnauksia noina aikoina, olkaa yhteydessä allekirjoittaneeseen. Turnauksen järjestäjän pitää huolehtia kenttien ja maalien varaaminen ja otteluiden tuomitseminen. Myös kioskin pitäminen on järjestäjän vastuulla, mutta ei välttämätöntä. Arkipelit pelataan klo 17.30 -21.00 välillä ja viikonlopun pelit mieluiten aamusta alkaen.

 

Jos on etukäteen tiedossa, että joku joukkue ei pääse johonkin tapahtumaan, voidaan heille lisätä pelejä muihin turnauksiin ajan sen salliessa. Äkillisiä perumisia ei korvata, eikä sitä huomioida myöskään maksuissa.

 

Hinnat ovat samat kuin viime vuonna, eli koko kausi 150€ ja puolikas kausi 75€.

 

Tarkat ohjelmat tulevat edelleen n. viikko ennen tapahtumaa ja ensimmäisten ohjelmien teko alkaa piakkoin, joten ilmoittautumiset viimeistään 27.4. mennessä.

 

Futisterveisin,

Tommi

 

ps. Välitättehän tietoa eteenpäin uusille toimijoille